Parturi - kampaamo

Olaplex hoito - apua huonokuntoisille hiuksille!

Mitä mahtaakaan olla Olaplex?

Olaplex-salonkihoito on ainutlaatuinen hoitomenetelmä, jonka ansiosta voimme värjätä ja vaalentaa hiuksia rasittamatta niitä liikaa. Olaplexin hoitomenetelmän patentoitu ainesosa korjaa hiuksissa aikaisemmin syntyneitä vaurioita, estää uusien vaurioiden syntymistä, sekä hoitaa ja vahvistaa niitä. Tämän ansiosta hiukset voivat olla jopa paremmassa kunnossa värjäyksen jälkeen, kuin ennen värjäystä. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen hoitoaine. Voit ajatella, että Olaplex hoitaa hiusta sisäisesti, sillä tämä ihmeaine korjaa hiuksen rikkisiltoja. Hiukset joutuvat kestämään joskus kovia. Kemialliset käsittelyt, lämpölaitteiden käyttö, harjaaminen, suuret lämpötila vaihtelut ja kaikenlainen hankaaminen saa hiukset kaipaamaan vahvistusta. Mitä enemmän vahvistamme hiuksia, sitä enemmän ne kestävät. Jos esimerkiksi kasvatat hiuksia tai vaalennat niitä, on Olaplex mielestämme ehdoton lisä hiustenhoito rutiineihin. Suosittelemme varaamaan Olaplex-käsittelyn aina vähintään kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäyksen yhteydessä. Hiukset pysyvät paremmassa kunnossa käsittelyistä huolimatta, ja näin ollen myös uusi väri säilyy kauniimpana pidempään. Jos haluat hemmotella itseäsi, voit varata Olaplex-salonkihoidon ja jatkaa hiusten hoitoa tekemällä ylläpitohoidon kotona kerran viikossa. Olaplex-hoitoa ja -tuotteita voidaan käyttää kaikenlaisiin hiuksiin.

JK Beauty Room - Olaplex hoito - apua huonokuntoisille hiuksille!

JK Beauty Room - Olaplex hoito - apua huonokuntoisille hiuksille!

Parturi - Kampaamo Hinnasto

Tarjoamme naiste sekä miesten hiusten leikkauksia.

Lisäksi meiltä hiusten Värjäys sekä väripaketit, jotka sisältävät hiusten leikkauksen ja värjäksen tai pelkän värjäyksen.

Uutta

Uutta JK Beauty Roomissa, Huhtikuusta 2022 JK Beauty Room tarjoaa hääkampauksia alkaen 30€ ja ylöspäin. Lopullinen hinta muodostuu hiusten pituudesta ja mahdollisista lisämateriaaleista.